Crowdfunding

Kom in actie tegen institutioneel racisme

Doneer direct

De teller staat op…

Op onze Why Donate-pagina zie je precies hoeveel er tot nu toe is gedoneerd.

Waarom jouw donatie nodig is

Op 25 mei 2020 werd George Floyd in Minnesota met bruut politiegeweld vermoord. Hij is een van de vele zwarte mensen die door de politie in de Verenigde Staten om het leven is gebracht. Het geweld in de VS is al eeuwenlang een probleem. Institutioneel racistisch geweld tegen zwarte mensen is echter niet alleen een Amerikaans probleem, het is een probleem dat zich ook in Nederland en de rest van Europa manifesteert.

Zaterdag 27 juni organiseert Black Lives Matter Parkstad een anti-racisme protest in Heerlen.

Om het protest in goede banen te leiden, de maatregelen in verband met het coronavirus te handhaven, voorzieningen voor de verwachte hoge temperaturen te treffen en de vreedzaamheid van het protest te borgen, willen wij graag voorbereid zijn op onvoorziene kosten.

Er zullen waarschijnlijk mensen zijn die de beweging en het anti-racisme geluid volledig steunen maar om welke reden dan ook het protest niet kunnen bijwonen en wel graag op een andere manier hun steentje willen bijdragen. Daarom hebben we een crowdfundingspagina opgezet.

Mocht er geld overblijven na afloop van het protest, zullen wij dit u hiervan op de hoogte brengen via onze social media-kanalen en het restant doneren aan anti-racisme organisaties en stichtingen in Nederland.

Iedere donatie, hoe klein ook, wordt gewaardeerd.

Meer informatie?

Neem contact op

Zaterdag 27 juni | 17.00 uur | Burg. van Grunsvenplein Heerlen

2020-06-27T15:00:00

  days

  hours  minutes  seconds

until

Black Lives Matter Demonstratie