Blog

Alle blogposts

Tip: hoe ga je om met etnische profilering door de politie?

Amnesty International en Straatrecht maakten een folder genaamd Jij & Politie: ken je rechten en plichten. “Steeds vaker lopen spanningen tussen burgers, met name jongeren, en politie hoog op. Praktijkvoorbeelden van ‘etnisch profileren’ , polariserende uitspraken van politici en andere actualiteiten creëren een gevoel van ongelijkheid en onrechtvaardigheid. De relatie tussen burgers en de politieContinue reading “Tip: hoe ga je om met etnische profilering door de politie?”

Welkom bij Black Lives Matter Parkstad

Black Lives Matter Parkstad sluit zich aan bij de vele antiracisme demonstraties – door jong, oud, zwart, bruin en wit – die momenteel plaatsvinden over de hele wereld ✊🏿✊🏾✊🏽✊🏼✊🏻❤️Dit doen wij uit solidariteit met de zwarte gemeenschap in de VS en om onze stem te laten horen tegen racisme in Parkstad.  De wereldwijde antiracisme demonstraties zijnContinue reading “Welkom bij Black Lives Matter Parkstad”

Over ons

Wij zijn Black Lives Matter Parkstad. Ons doel? Bewustwording creëeren, racisme bespreekbaar maken en verandering van het systeem teweegbrengen.

Schrijf je in voor onze berichten

Zodra wij een nieuwsbericht plaatsen, krijg je een mailtje.

Wil je ons helpen?